Yritys

Skanditalot – rakkaudesta lajiin

Skanditalot Oy on vuonna 2016 perustettu Turun talousalueella toimiva, vakavarainen ja luotettava paikallinen rakennusyritys, joka urakoi pientaloja Turussa sekä lähikunnissa. Rakennamme asiakkaillemme laadukkaita, energiatehokkaita ja arkkitehtuuriltaan ajattomia koteja. Olemme tänä aikana tuottaneet 15 kpl laadukkaita asuntoja ja asiakastyytyväisyytemme on korkea (NPS 88). Vuonna 2019 yrityksemme liikevaihto on n. 2 M euroa ja tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 5 henkilöä. Vuonna 2020 on tulossa ensimmäiset As Oy -muotoiset kohteet ja tulevaisuudessa tarkoitus on myös tuottaa rivitaloja. Vakiintuneet yhteistyökumppanimme, kuten Unique Home, Auto-Ahtola ja NN Rakennus ja Rappaus huolehtivat siitä, että kokonaisuus pysyy laadukkaana, kotimaisena ja kestävänä.

Haluamme olla valtavirrasta poikkeava rakennusliike, joka pyrkii kehittämään talonrakennusta uusilla innovaatioilla sekä ratkaisuilla. Yhtiössämme työntekijät osallistuvat kehittämään yritystä ja pyrkivät löytämään ratkaisuja yhdessä työnjohdon kanssa tuleviin haasteisiin. Pyrimme tuomaan rakennusalalle vahvaa digitaalista kehitystä, sekä perinteisestä poikkeavaa tapaa ajatella ja kehittää rakentamista. Yrityksessämme esimiehet ja työntekijät luovat yhdessä kiinteän porukan, jossa projektit hoidetaan yhdessä. Työntekijät ovat yhtiömme tärkein kivijalka ja luomme heille kehittyvän ja innostavan ympäristön omien taitojen sekä yhtiön kehittämiseen. Teemmekin työmme yli 80-prosenttisesti omilla työntekijöillämme.

Saat meiltä hinta-laatusuhteeltaan tasokasta rakentamista, skandinaavista tyyliä ja tutkitusti markkinoiden tiiveimmät talot, mitattujen talojen keskimääräisen ilmavuotoluvun ollessa noin 0,3. Energiatehokkuus onkin yksi suurimmista valteistamme. Tuotamme erillisiä omakoti- ja paritaloja sillä periaatteella, että ostetaan tontti, suunnitellaan siihen paras mahdollinen talo ja myydään se joko rakentamisen aikana tai valmiina pois. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja kalusteisiin, kun myynti tapahtuu rakentamisvaiheessa, mikä on iso juttu useimmille asiakkaille.