Kohde on myyty!

Paritalo Nuppulantie

2 asuntoa: 4 h + avok. + khh + s

Haluaisitko huippusijainnilla olevaan uuteen asuntoon? Kauppatorille on matkaa vain reilu kolme kilometriä, Länsikeskuksen palvelut ovat käytännössä kotiovellasi ja alakoulu on vain muutaman sadan metrin päässä.

Jos, vastasit kyllä, niin nyt on myynnissä elokuussa 2019 valmistuva paritaloasunto!

Turun Ruohonpään vanhalle ja arvostetulle asuinalueelle rakennetaan moderni yksitasoinen paritalo omalle tontille. Rakennus tehdään nykymääräysten mukaisesti energiatehokkaaksi. Asunnon pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva, mahdollistaen kuitenkin avarat oleskelutilat tilavalla olohuoneella ja avokeittiöllä. Tämä on nuoren perheen unelmakoti! Kaikki ikkunat lähtevät lattian tasolta, mikä lisää mukavasti asunnon valoisuutta ja luo tilan tuntua. Isosta makuuhuoneesta voi suoraan siirtyä takapihan terassille nauttimaan, vaikka aamukahvit!

Talossa yhdistyvät toiminallisuus ja moderni arkkitehtuuri, joka kulminoituu talon selkeään ja yksinkertaiseen julkisivuun. Tilat on suunniteltu tehokkaasti ja erityisesti nuoren lapsiperheen tarpeet on huomioitu: Mm. erillinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, kaksi suihkua sekä erillinen oma lämmin varastotila molemmissa asunnoissa heti eteisen vieressä.

Asuntojen lämmitys on toteutettu poistoilmalämpöpumpulla ja lämmönjako vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lämpö jaetaan massiivibetonisen alapohjalaatan kautta, joka tasaa ulkoilman lämpötilanvaihtelut ja pitää sisälämpötilan aina tasaisena. Asuntojen ääneneristävyyttä liikennemelua vastaan on parannettu kaksinkertaisella levytyksellä rakennuksen ulkoseinissä.

Kohteen perustiedot

Sijainti:Turku, Ruohonpää, Nuppulantie 42
Tyyppi:Paritalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + avok. + khh + s
Huoneita:4
Huoneistoala:97 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2019
Valmistuu:08/2019

Myyntihinnat

Asunto A: Myyty

Asunto B: Myyty

Ota yhteyttä

Lisäkysymykset ja -tiedustelut voit laittaa alla olevalla lomakkeella tai otta suoraan yhteyttä kohteen välittäjään.

Bravo logo

Jaakko Kaitanen

WhatsApp

Soita 044 502 3569

Sähköposti: jaakko.kaitanen@bravo.fi

Tekstiviesti