Silvolanmetsä – MYYTY

Omakotitalo

Nykyaikaista kodikkuutta

Rakennamme Kaarinan Auranlaaksoon, Silvolanmetsän alueelle neljä omakotitaloa, joista yksi on julkisessa myynnissä. Alueeltaan rauhallinen, luonnonläheinen ympäristö tarjoaa puitteet monipuoliseen asumiseen. Kaunis ympäröivä luonto takaa upeat ulkoilumaastot, niin metsässä kuin Littoistenjärven veden äärellä.

Omakotitalo 114 m²

4 h + avok. + khh + s + var.

Tilat ja ratkaisut

Oman kodin nautinto syntyy viihtyisistä ja toimivista tiloista, laadukkaista materiaaleista, hyvästä sijainnista sekä modernista talotekniikasta, joka tekee asumisen huolettomaksi ja energiatehokkaaksi.

Kompaktin omakotitalon ilme niin sisätiloissa kuin ulkona on skandinaavisen moderni. Ajattomat ratkaisut ovat tarkkaan harkittuja, jolloin kokonaisuudesta saadaan selkeä ja toimiva. Silvolanmetsän omakotitalon suunnittelussa on huomioitu erityisesti perhe-elämän arjen tarpeet. Lopputuloksena on toimiva kokonaisuus, jossa on kaikki mitä asumiseen tarvitsee, ei kuitenkaan mitään ylimääräistä.

Talon yleisilme on hillitty ja ajaton, ulkoverhoilussa on käytetty pohjoismaiseen maisemaan kauniisti sopivaa Siparilan valmistamaa leveää Platta -paneelia.

Kotiin tilantuntua tuo olohuoneen ja keittiön avara yhdistelmä, jossa isot ikkunat tekevät tilasta valoisan. Tilavaan yli 16 neliön master bedroomiin kätkeytyy käytännöllinen walk around – vaatehuone. Pienemmätkin makuuhuoneet ovat kooltaan yli kymmenen neliöisiä.

Arjen säilytystilojen tarpeet on huomioitu pohjaratkaisussa, sillä sisältä löytyy käytännöllinen arkieteinen. Pesuhuoneen ja saunan välissä on tyylikäs kokolasiseinä, joka yhdistää nämä kaksi tilaa harmoniseksi kokonaisuudeksi. Huoneet viimeistelee kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen väliin rakennettu satiininen kokolasiseinä.

Lämmitys

Lämmönlähteenä toimii markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Nilanin poistoilmalämpöpumppu Compact PC EK9. Compact PC on yksi kolmesta lämpöratkaisusta maailmassa, joka on saanut kansainvälisesti arvostetun passiivitalosertifikaatin. Talot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä kovimpia pakkasia sekä tilojen käyttömukavuutta ajatellen. Valitut energiaratkaisut takaavat edulliset asuinkustannukset.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Kodin materiaalit ja kalusteet ovat tarkkaan harkittuja. Materiaalivalinnat ovat laadukkaita, kestäviä ja ajattomia, jolloin arki saadaan pysymään huolettomana. Lattiaksi on valittu tammiparketti ja kaikki laatat ovat Pukkilan valikoimasta. Keittiön kodinkoneet ovat energiatehokkaita ja nykyaikaisuuden takaa saarekkeen lieteen integroitu liesituuletin.

Sijainti:Kaarina, Silvolanmetsä, Silvolankatu 8
Tyyppi:Omakotitalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + avok. + khh + s + var.
Huoneita:4
Huoneistoala:114 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2020
Valmistuu:Syksy 2020

Varaustilanne

 Varaustilanne
SilvolankaariMyyty
SilvolanmetsäMyyty
SilvolankatuMyyty
Silvolankatu 8 Myyty

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Lisäkysymykset ja -tiedustelut voit lähettää viereisellä lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä meihin.

Lähetä viesti