Kuusiston Seiska

Omakotitalo: 4 h + avok. + khh + s + var.

Rakennamme Kuusiston saarelle, Etelä-Kaarinaan ainutlaatuiselle Lounais-Empon omakotitaloalueelle seitsemän pientalon kokonaisuuden vuosien 2019-2020 aikana. Rauhallinen ympäristö, meren läheisyys ja yhteisöllisyys tekevät alueesta houkuttelevan. Saaren monimuotoinen luonto sekä alueen oma koulu ja päiväkoti luovat ihanteellisen asuinympäristön.

Nyt on myynnissä kaksi ensimmäistä taloa A ja B, joihin pääsee muuttamaan vielä tämän vuoden jouluun mennessä.

Tilat ja ratkaisut

Taloissa yhdistyvät toiminallisuus ja moderni arkkitehtuuri, joka kulminoituu talon selkeään ja yksinkertaiseen julkisivuun. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheen arjen tarpeet. Lopputuloksena on saatu hillitty kokonaisuus, jossa on kaikki mitä perhe tarvitsee, ei kuitenkaan mitään ylimääräistä. Pienemmät makuuhuoneet ovat kooltaan yli kymmenen neliöisiä ja tilavasta lähes kuudentoista neliön ”master bedroomista” löytyy ”walk around” -vaatehuone, jonka voi kalustaa mieleiseksensä omien tarpeiden mukaan.

Arjen säilytystilojen tarpeet on huomioitu pohjaratkaisussa, sisältä löytyy mm. erillinen varastohuone. Olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä avaran modernin tilakokonaisuuden, jonne tulvii valoa korkeista lattian tasosta lähtevistä ikkunoista. Kesäpäivinä oleskelutilaa voi jatkaa talon länsipuolelle rakennetulle terassille (optiona) ja nauttia iltapäivän kesäauringosta yhdessä grillaillen!

Pesuhuoneen ja saunan välissä on tyylikäs kokolasiseinä, joka yhdistää nämä kaksi tilaa moderniksi spa-henkiseksi kokonaisuudeksi. Tyylikkyyttä lisää kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen väliin rakennettu satiininen kokolasiseinä.

Optiot

Optiona on saatavissa pihojen lopulliset tasaukset ja nurmialueiden mullitukset, terassi, havainnekuvissa näkyvä autokatos- ja varasto talon päätyyn. Näistä on saatavilla lisätietoja kysymällä. Kannattaa tutustua myös kohteen rakennustapaselosteeseen.

Lämmitys

Lämmönlähteenä sykkii Nilanin poistoilmalämpöpumppu Nilan EC, jossa on tuloilman viilennys vakiona. Tämä ominaisuus viilentää kesällä sisäilmaa ja samalla lämmittää poistetulla lämmöllä talon käyttövettä. Muina vuodenaikoina poistoilmalämpöpumppu ottaa poistettavasta huoneilmasta lämpöenergian talteen ja siirtää sen käyttöveteen sekä lämmittää tuloilman. Talot on varustettu lattialämmityksellä kovimpia pakkasia sekä pesutilojen käyttömukavuutta ajatellen.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Valitse mieleisesi laatat, laminaatit ja keittiökalusteet eikä tarvitse murehtia budjetista. Hintaan sisältyy tasokkaat pintamateriaalivaihtoehdot, joista varmasti löytyy mieleiset. Ajoissa tehdyissä kaupoissa on mahdollista vaikuttaa myös kohteen kiintokalusteisiin ja pääset yhdessä keittiömyyjän kanssa suunnittelemaan itsellesi unelmien keittiötä, sillä käytettävissäsi on koko Unique Homen kalustevalikoima. Tasokas peruskalustus luonnollisesti kuuluu hintaan ja niistä saa tarkemmat tiedot sähköpostitse pyydettäessä.

Sijainti:Kaarina, Kuusisto, Juopintie 2
Tyyppi:Omakotitalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + avok. + khh + s + var.
Huoneita:4
Huoneistoala:111 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2019 - 2020
Valmistuu:Talot A ja B 12/2019

Pohjakuva

Pohjakuva

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua pohjakuvan pdf-muodossa.

Asemapiirustus

Asemakuva

Kuvaa klikkaamalla saat sen näkyviin isompana.

Asemakuvassa on esitetty varastot ja autokatokset, jotka ovat optiona.

Myyntihinnat

 Myyntihinta
Talo A259 000 €
Talo B259 000 €

  RAKENNUSTAPASELOSTUS

PINTAMATERIAALIT JA VESIKALUSTEET

SÄHKÖPISTEET

ENERGIATODISTUS

Ota yhteyttä

Lisäkysymykset ja -tiedustelut voit laittaa alla olevalla lomakkeella tai otta suoraan yhteyttä kohteen välittäjään.

Bravo logo

Petri Ingman

WhatsApp

Soita 050 343 4877

Sähköposti: petri.ingman@bravo.fi

Tekstiviesti