Kuusiston seiska

Ihanteellista asumista

Rakennamme Kuusiston saarelle, Etelä-Kaarinaan ainutlaatuiselle Lounais-Empon omakotitalo­alueelle seitsemän pientalon kokonaisuuden vuosien 2019-2020 aikana. Rauhallinen ympäristö, meren läheisyys ja yhteisöllisyys tekevät alueesta houkuttelevan. Saaren moni­muotoinen luonto sekä alueen oma koulu ja päiväkoti luovat ihanteellisen asuin­ympäristön.

Omakotitalo 111 m²

4 h + avok. + khh + s + var.

Tilat ja ratkaisut

Taloissa yhdistyvät toiminallisuus ja moderni arkkitehtuuri, joka kulminoituu talon selkeään ja yksinkertaiseen julki­sivuun. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheen arjen tarpeet. Lopputuloksena on saatu hillitty kokonaisuus, jossa on kaikki mitä perhe tarvitsee, ei kuitenkaan mitään ylimääräistä. Pienemmät makuuhuoneet ovat kooltaan yli kymmenen neliöisiä ja tilavasta lähes kuudentoista neliön ”master bedroomista” löytyy ”walk around” -vaatehuone, jonka voi kalustaa mieleiseksensä omien tarpeiden mukaan.

Arjen säilytystilojen tarpeet on huomioitu pohjaratkaisussa, sisältä löytyy mm. erillinen varastohuone. Olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä avaran modernin tilakokonaisuuden, jonne tulvii valoa korkeista lattian tasosta lähtevistä ikkunoista. Kesäpäivinä oleskelutilaa voi jatkaa talon länsipuolelle rakennetulle terassille (optiona) ja nauttia iltapäivän kesäauringosta yhdessä grillaillen!

Pesuhuoneen ja saunan välissä on tyylikäs kokolasiseinä, joka yhdistää nämä kaksi tilaa moderniksi spa-henkiseksi kokonaisuudeksi. Tyylikkyyttä lisää kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen väliin rakennettu satiininen kokolasiseinä.

Yhteiset alueet

Yhteishallinnassa olevalle alueelle F talon viereen toeutamme Kuusiston Seiskan asukkaille yhteisen pienen leikkipuiston, jonne tulee pieni leikkikeskus, hiekkalaatikko, vastakiikku ja keinut. Suunnitelmat tämän osalta tarkentuvat myöhemmin. Tämä kaikki tulee siis kaupan päälle!

Lämmitys

Lämmönlähteenä sykkii Nilanin poistoilmalämpöpumppu Nilan EC9, jossa on tuloilman viilennys vakiona. Tämä ominaisuus viilentää kesällä sisäilmaa ja samalla lämmittää poistetulla lämmöllä talon käyttövettä. Muina vuodenaikoina poistoilmalämpöpumppu ottaa poistettavasta huoneilmasta lämpöenergian talteen ja siirtää sen käyttöveteen sekä lämmittää tuloilman. Talot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä kovimpia pakkasia sekä tilojen käyttömukavuutta ajatellen.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Valitse mieleisesi laatat, laminaatit ja keittiökalusteet eikä tarvitse murehtia budjetista. Hintaan sisältyy tasokkaat pintamateriaalivaihtoehdot, joista varmasti löytyy mieleiset. Ajoissa tehdyissä kaupoissa on mahdollista vaikuttaa myös kohteen kiintokalusteisiin ja pääset yhdessä keittiömyyjän kanssa suunnittelemaan itsellesi unelmien keittiötä, sillä käytettävissäsi on koko Unique Homen kalustevalikoima. Tasokas peruskalustus luonnollisesti kuuluu hintaan ja niistä saa tarkemmat tiedot sähköpostitse pyydettäessä.

Sijainti:Kaarina, Kuusisto, Juopintie 2
Tyyppi:Omakotitalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + avok. + khh + s + var.
Huoneita:4
Huoneistoala:111 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2019 - 2020
Valmistuu:Talot A ja B 12/2019

Talot C-E kesä 2020

Talot F ja G 04/2020

Asemapiirustus

Kuvaa klikkaamalla saat sen näkyviin isompana.

Varaustilanne

 Varaustilanne
Talo AMyyty
Talo BMyyty
Talo CMyyty
Talo DMyyty
Talo EMyyty
Talo FMyyty
Talo GMyyty

Kaikki asunnot myyty!

Ota yhteyttä

Lisäkysymykset ja -tiedustelut voit laittaa viereisellä lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä meihin.

Lähetä meille viestiä