Kuusiston Seiska

Omakotitalo: 4 h + avok. + khh + s + var.

Rakennamme Kuusiston saarelle, Etelä-Kaarinaan ainutlaatuiselle Lounais-Empon omakotitaloalueelle seitsemän pientalon kokonaisuuden vuosien 2019-2020 aikana. Rauhallinen ympäristö, meren läheisyys ja yhteisöllisyys tekevät alueesta houkuttelevan. Saaren monimuotoinen luonto sekä alueen oma koulu ja päiväkoti luovat ihanteellisen asuinympäristön.

Tilat ja ratkaisut

Taloissa yhdistyvät toiminallisuus ja moderni arkkitehtuuri, joka kulminoituu talon selkeään ja yksinkertaiseen julkisivuun. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheen arjen tarpeet. Lopputuloksena on saatu hillitty kokonaisuus, jossa on kaikki mitä perhe tarvitsee, ei kuitenkaan mitään ylimääräistä. Pienemmät makuuhuoneet ovat kooltaan yli kymmenen neliöisiä ja tilavasta lähes kuudentoista neliön ”master bedroomista” löytyy ”walk around” -vaatehuone, jonka voi kalustaa mieleiseksensä omien tarpeiden mukaan.

Arjen säilytystilojen tarpeet on huomioitu pohjaratkaisussa, sisältä löytyy mm. erillinen varastohuone. Olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä avaran modernin tilakokonaisuuden, jonne tulvii valoa korkeista lattian tasosta lähtevistä ikkunoista. Kesäpäivinä oleskelutilaa voi jatkaa talon länsipuolelle rakennetulle terassille (optiona) ja nauttia iltapäivän kesäauringosta yhdessä grillaillen!

Pesuhuoneen ja saunan välissä on tyylikäs kokolasiseinä, joka yhdistää nämä kaksi tilaa moderniksi spa-henkiseksi kokonaisuudeksi. Tyylikkyyttä lisää kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen väliin rakennettu satiininen kokolasiseinä.

Yhteiset alueet

Yhteishallinnassa olevalle alueelle F talon viereen toeutamme Kuusiston Seiskan asukkaille yhteisen pienen leikkipuiston, jonne tulee pieni leikkikeskus, hiekkalaatikko, vastakiikku ja keinut. Suunnitelmat tämän osalta tarkentuvat myöhemmin. Tämä kaikki tulee siis kaupan päälle!

Optiot

Optiona on saatavissa pihojen lopulliset tasaukset ja nurmialueiden mullitukset, terassi. Näistä on saatavilla lisätietoja kysymällä ja opitohinnaston voit ladata tästä. Kannattaa tutustua myös kohteen rakennustapaselosteeseen.

Autokatos

Autokatos kahdelle autolle sisältyy taloihin F ja G, muut talot myydään ilman autokatosta.

Lämmitys

Lämmönlähteenä sykkii Nilanin poistoilmalämpöpumppu Nilan EC9, jossa on tuloilman viilennys vakiona. Tämä ominaisuus viilentää kesällä sisäilmaa ja samalla lämmittää poistetulla lämmöllä talon käyttövettä. Muina vuodenaikoina poistoilmalämpöpumppu ottaa poistettavasta huoneilmasta lämpöenergian talteen ja siirtää sen käyttöveteen sekä lämmittää tuloilman. Talot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä kovimpia pakkasia sekä pesutilojen käyttömukavuutta ajatellen.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Valitse mieleisesi laatat, laminaatit ja keittiökalusteet eikä tarvitse murehtia budjetista. Hintaan sisältyy tasokkaat pintamateriaalivaihtoehdot, joista varmasti löytyy mieleiset. Ajoissa tehdyissä kaupoissa on mahdollista vaikuttaa myös kohteen kiintokalusteisiin ja pääset yhdessä keittiömyyjän kanssa suunnittelemaan itsellesi unelmien keittiötä, sillä käytettävissäsi on koko Unique Homen kalustevalikoima. Tasokas peruskalustus luonnollisesti kuuluu hintaan ja niistä saa tarkemmat tiedot sähköpostitse pyydettäessä.

Sijainti:Kaarina, Kuusisto, Juopintie 2
Tyyppi:Omakotitalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + avok. + khh + s + var.
Huoneita:4
Huoneistoala:111 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2019 - 2020
Valmistuu:Talot A ja B 12/2019

Talot C-E kesä 2020

Talot F ja G kevät 2020

Asemapiirustus

Kuvaa klikkaamalla saat sen näkyviin isompana.

Myyntihinnat & Varaustilanne

 MyyntihintaVaraustilanne
Talo AMyyty
Talo BMyyty
Talo C249 000 €Vapaa
Talo D249 000 €Vapaa
Talo E259 000 €Vapaa
Talo F289 000 €Varattu
Talo GMyyty

  OPTIOHINNASTO

  RAKENNUSTAPASELOSTUS

PINTAMATERIAALIT JA VESIKALUSTEET

SÄHKÖPISTEET

ENERGIATODISTUS

Ota yhteyttä

Lisäkysymykset ja -tiedustelut voit laittaa alla olevalla lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä meihin.

Jony

Jony Reponen

WhatsApp

Soita 040 147 7148

Sähköposti: jony.reponen@skanditalot.fi

Tekstiviesti