Henkilöstö

Pekka

Yritykseemme visiönääri ja toinen perustajaosakkaista, tuttavallisemmin ”Peksi”. Hän pitää työmaamme järjestyksessä ja vastaa siitä, että jokainen tietää mitä seuraavaksi tekee. Pekan vastuulle kuuluvat kohteidemme kaikki LVIS-työt ja rakennustöissä hän auttaa minkä muilta töiltään ehtii. Pekka on vahvasti mukana uusien kohteiden suunnittelussa ja niiden ideoinnissa. Persoonaa hallitsee vahvasti punainen väri.

Jony

Yrityksemme aivot ja toinen perustajaosakas. Kun Jony on työmaalla niin taskulaskimella et tee mitään, hän taitaa derivaatat ja integraalit. Tämä mies on itse rauhallisuuden perikuva. Jony toimii kohteissamme vastaavana työnjohtajana, vastaa rakenne- ja rakennussuunnittelusta, LVI-suunnittelun suunnittelun­ohjauksesta, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Työnimikkeitä voisi keksiä useammankin, toimitusjohtajaksikin saattaisi joku erehtyä luulemaan.

Rami

Pitkän linjan kirvesmies Rami eli ”Rozzy”. Ramin rystyset on laastipaljun karhentamat ja hän on nähnyt koko vasaran kehityskaaren impulssinaulaimeksi, eli nyt puhutaan todellisesta tekijämiehestä. Rami keskittyy pääosin runkorakenteiden, ulkoverhouksen sekä vesikattojen tekemiseen. Siellä missä pauke kuuluu niin siellä on Rami. Vapaa-ajallaan karismaattinen Rami laulaa ja komppaa kitaraa Kakkupojissa.

Arttu

Yrityksemme kuopus Arttu, Ardex, Arvi, Aatos – rakkaalla nuorukaisella on monta nimeä. Artussa jyllää vahva pohjalainen veri, ja hän ei turhia puhele vaan hoitaa hommansa tinkimättömästi ja äärettömän tarkasti. Arttu on varustettu suurella sydämellä ja raudanlujilla hermoilla. Arttu keskittyy pääasiassa sisustus- ja viimeistelytöihin. Täsmälliset jiirit nurkkalistoissa ovat suurella todennäköisyydellä tämän miehen käsialaa.